Καλέστε μας τώρα: 210-3006100 | E-mail: info@alltimeoffers.gr |

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 300 6100

Κατηγορίες

Aspire Onixx Tank 2ml Stainless Steel

12,49 
Άμεσα Διαθέσιμο
+

Ο Aspire Onixx tank είναι ένας εξαιρετικά κομψός και στιβαρός ατμοποιητής, κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και Pyrex γυαλί. Ο ατμοποιητής χρησιμοποιεί τις διάσημες BP αντιστάσεις, φημισμένες για την πιστή και πλούσια απόδοση γεύσης του αγαπημένου σας υγρού αναπλήρωσης. Επιπλέον, διαθέτει ρύθμιση ροής αέρα και έχει συμβατότητα με το BP RBA παρέχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές για το άτμισμά σας!


Ποιότητα και Στυλ

Ποιότητα και Στυλ

Ο Aspire Onixx tank είναι ένας εξαιρετικά κομψός και στιβαρός ατμοποιητής υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και Pyrex γυαλί.

Μεγάλη Συμβατότητα Αντιστάσεων

Μεγάλη Συμβατότητα Αντιστάσεων

Η συμβατότητα της συσκευής είναι φανταστική, καθώς μπορείτε να κάνετε χρήση του Aspire Onixx tank με όλες τις BP αντιστάσεις αλλά και με το RBA deck. Απολαύστε απίθανη ατμιστική εμπειρία και γεύση!

Επαναγέμιση Υγρού Αναπλήρωσης

Επαναγέμιση Υγρού Αναπλήρωσης

Η επαναγέμιση του υγρού αναπλήρωσης γίνεται πολύ εύκολα στο πάνω μέρος, ξεβιδώνοντας το καπάκι. Γεμίζετε με το υγρό αναπλήρωσης της επιλογής σας, βιδώνετε το καπάκι και είστε έτοιμοι.

Ρύθμιση Ροή Αέρα

Ρύθμιση Ροή Αέρα

Το σύστημα ρύθμισης ροής αέρα (airflow), μπορεί να εξυπηρετήσει πολλά ατμιστικά στυλ, από μεγαλύτερη παραγωγή ατμού σε μικρή και διακριτική. Ο Aspire Onixx tank διαθέτει 5 οπές ρύθμισης της ροής του αέρα. Ανάλογα με την αντίσταση που χρησιμοποιείτε προσαρμόζετε τη ροή και απολαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο, ακριβώς όπως το θέλετε.

Η συσκευασία περιέχει:

Brand:
Aspire
Θα πρέπει να είστε 18 ετών ή παραπάνω για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας.